mobile header image

logo-nieuw-jezus-komt-spoedig-1024x210

WHAT IS HEAVEN LIKE - for the Youth?

 

Een paar gedachten van mij.

 

Beste jongeren. Ik ga meteen met de deur het huis binnenvallen, of wel met de skateboard de helling af springen. Het gaat hierom dat velen van jullie geloven dat de hemel een “boring place” is, en dat de coolest things hier beneden zijn. Je denkt, in de hemel zijn er geen digital games, geen smartphones en HD TV, geen facebook, instagram, geen buddies, geen poku’s en andere blitse dingen. Daar moet je de hele dag op een wolkje met een harp saaie muziek produceren en je verder vervelen. En dat tot in alle eeuwigheid.

 

heaven boring 2heaven boring 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat lijkt me inderdaad niet iets om je op te verheugen, tenzij dit een leugen is van de duivel, die niet wil dat je weet, wat God voor jou in petto heeft! Daarom wil ik een paar dingen zeggen over de plaats, waar alle trouwe Christenen naar toe gaan: het Nieuwe Jeruzalem, om je nu reeds te laten watertanden.

 

nieuwe jeruzalem 1 Om te beginnen, het Nieuwe Jeruzalem is geen wolkenformatie waar er allerlei mensen zich stierlijk zitten te vervelen. Het is een stad. Het is de mooiste stad die ooit gemaakt is. Deze stad is door Jezus zelf gemaakt, op aanwijzing van Onze Hemelse Vader! Een stad met gouden straten, met doorzichtig, transparante goud, dat schittert door het Licht van God. En alle muren zijn van de prachtigste edelstenen. De huizen zijn van zeldzame materialen gemaakt en zijn zo mooi, dat je helemaal onder de indruk komt, met hun vijvertjes, fontijnen, playgrounds, super high tech en superschaatsbanen en alle muziekstijlen die je maar kunt bedenken!
De natuur, dat wil zeggen de bomen, bloemen, planten, velden, bergen, meren, rivieren enzo hebben een beauty die ver uitstijgt boven alles wat we hier op aarde kennen. Er zijn kleuren, die we hier op aarde niet kennen, en die zo mooi zijn, dat je blijft kijken.
Overal zal je mensen zien, en engelen en dieren en hemelse wezens. In de hemel vind je alle diersoorten van de aarde, plus nog allerlei soorten, die wij niet kennen, zoals paarden die kunnen vliegen, eenhoorns, dinosaurussen.

 

nieuwe jeruzalem 2flying horse

De lofprijzingen aan onze Vader en aan Jezus zullen als liefelijke slierten met bloemen, geuren, ballonnen, confetti, kleuren en muziek steeds voorbij trekken. En als jij je dankbaarheid gaat uiten voor God, gaat jouw lofprijzing zich ook aansluiten bij deze zichtbare beweging, die op weg is naar de troon van God.

Als je voor de Troon van God zal verschijnen, zal dat een ongelofelijke ervaring zijn. Je zal engelen zien voor die Troon, die groter zijn dan een Telesur-mast, je zal hemelse wezens zien in aanbidding en je zal zelf een heel sterke neiging hebben om in aanbidding te gaan, om deze geweldige God te aanbidden, die alles perfect heeft geschapen.

technologie

Over perfect gesproken. Weet je, dat niets in Nieuwe Jeruzalem kapot gaat of een vervaldatum heeft? Weet je dat alles in deze wonderlijke stad gratis is? Je hoeft er niet voor te sparen. Het is in de grote “winkels” te halen. En dan praten we niet over de huidige typen games of smartphones, maar over apparaten en modellen, die honderd of duizend jaar verder zijn in hun ontwikkeling, apparatuur dat gemaakt is door superintelligente engelen, door mensen (die allen een superintelligentie hebben gekregen). technologie 2Ook jij zult, als je wordt opgenomen in Gods heerlijkheid, een superbrain krijgen, waarmee je alles zult kunnen begrijpen, en ook bijdragen zal kunnen leveren op technologisch, muzikaal, natuurkundig en ander gebied. Alle talenten zullen tot grote ontwikkeling komen. De Heer wil alle talenten gebruiken om iedereen te voorzien van alles. Dat is de hemel.

hemelse troon
Een belangrijke zaak in onze nieuwe stad is, dat niemand daar een “nobody” is. Iedereen telt mee. Als je iets te zeggen hebt, of te delen of te presenteren, zijn er altijd genoeg mensen, die belangstelling hebben. Iedereen is daar familie, en iedereen kent iedereen. Niemand is “in de schaduw”, of “aan de kantlijn”, of verlegen of minderwaardig. In onze nieuwe woonplaats is iedereen een beelddrager van God, we zullen allen Jezus uitstralen. Dus, je bent jezelf, iedereen zal je herkennen, maar iedereen zal Jezus in je zien, net zoals je erg op je vader of je moeder of een verwant kan lijken. Ook de liefelijkheid van Jezus zal in je zijn. En je zal ook openstaan voor alle anderen, zoals zij ook open zullen staan voor jou. Als kind van God krijg je alle waardigheid die God je heeft gegeven.

opstandingslichaam
Als Jezus je komt ophalen, zal je een opstandingslichaam krijgen. Dat is een lichaam dat wonderlijker is dan de kleding van Superman. Dit lichaam is onverwoestbaar, het kent geen pijn of gebrek, het wordt nooit oud. Ik denk, dat je zult groeien naar een “leeftijd” van 25 of 28 jaar, en daarna blijf je er zo uitzien. Je zal een stralende beauty of een handsome guy zijn, door iedereen bewonderd. In de hemel zijn alle mensen van een schitterende schoonheid. En toch lijken ze nog duidelijk op de persoon, die ze op aarde waren, alleen een geweldige “update” van wat ze waren. Ook de oudere mensen met hun gebreken zullen weer jong en fris en dartel en sportief en avontuurlijk worden.

galaxies

Over avontuurlijk gesproken. Wat denk je ervan om met Jezus intergalactische reizen te maken naar verre sterrenstelsels? Wat denk je ervan, om met je opstandingslichaam de diepzee in te duiken zonder duikersuitrusting en een nieuwe wonderlijke wereld te ontdekken? Wat denk je ervan om met je opstandingslichaam de diepste geheimen van de microscopische wereld te zien en te leren kennen? Wat denk je ervan om de mensen op aarde te komen helpen om hun problemen op te lossen, als Jezus hun Koning is geworden?

 

puppies
Jongeman of jonge dame , dit zijn slechts enkele dingen, waarvan ik weet, dat ze op ons wachten, naast de geweldige feesten, de rally’s, de sportevenementen, de special gatherings, familiebijeenkomsten om wat dan ook te vieren, de muziekconcerten, balletuitvoeringen, musea, de theaters en bioscopen, de picknicks, de buitenplaatsen, onze lieve pets, het vermogen om met onze dieren te kunnen communiceren (wat zullen ze ons te vertellen hebben?), en alle mogelijke opleidingen waaraan je deel kunt nemen. En aan al deze evenementen mag je deelnemen, en ook zelf andere organiseren.

familie gathering

Kan de aarde hieraan tippen? Kan onze verdorven wereld in de buurt hiervan komen? Hier op aarde worden velen van ons afgewezen, bespot, genegeerd, we zijn niet in tel, omdat we niet de juiste talenten of het juiste uiterlijk hebben. Hier heeft alles een vervaldatum. Zelfs wij! In het Nieuwe Jeruzalem is alles for keeps, for joy, forever! Kies voor Jezus, geef je hart aan Hem, en laat Hij je helpen om de zonde achterwege te laten.
Je zou kunnen bidden:
hemels landschap

 

 

 

 

 


Here Jezus
Ik ben een zondaar en ik heb uw vergeving nodig. Dank U, dat U steeds bereid bent om ons te vergeven van al onze ongerechtigheden. Ik open op dit moment mijn hart. Kom in mijn hart, Heer Jezus en reinig mij van al mijn zonden, alles waarin ik Uw wetten heb overtreden. Wilt U op de troon van mijn leven plaatsnemen en mijn Heer zijn voor altijd? Help mij om U te gehoorzamen en niet meer mijn eigen wil door te drijven. Help mij om elke dag uit te kijken naar Uw komst, wanneer U ons komt ophalen om bij U te zijn. Help mij om de dingen van deze wereld los te laten en me te richten op de hemelse dingen. Help mij om U lief te hebben boven alles. In Jezus naam.

Amen.

Als je dit gebeden hebt, ga naar de website www.jezuskomtspoedig.com en lees het artikel : Hoe kunnen we ons klaarmaken voor de Opname? Op deze site zijn ook andere goede artikelen en You Tube filmpjes te zien, alsook goede links naar het internet.
Roy Mac Donald

 

 

 

 

like_us_facebook-200 50

 NIEUW OP DEZE WEBSITE:


JOEYS MOOISTE MOMENT

door Roy Mac Donald

De zanger met die prachtige warme stem, Joey is niet meer onder ons. Maar vooral zijn zangtalent zal nog lang ons hart blijven opvrolijken.
Waarom dit artikel? Omdat het verhaal van Joey nog  niet is afgelopen. Over dit en het aandeel van de muziek gaat dit artikel.
Veel leesplezier

klik hier

 

 

 


az geeltjeEEN NIEUWE WIND DOOR HET AZ?

Hoe kunnen we veranderingen brengen in een onhoudbare situatie?

door Roy Mac Donald

Maart 2018

KLIK HIER

 

 


130rlgBENT U EEN NIEUWE WIJNZAK VOOR DE NIEUWE WIJN?

Door de nieuwe wijn kunnen de oude wijnzakken scheuren en dan gaat de wijn verloren.

Lezen en herlezen!

door Roy Mac Donald

februari 2018

 

KLIK HIER

 


 

 

he's the bossWIE IS DE BAAS?

Hoe oefen je geestelijk gezag uit?

door Roy Mac Donald

3 oktober 2017

 

 


cf411a2024_1400764298_Luiaards-slapen-tussen-de-15-en-20-uur-per-dag__list-noupDE LUIAARD. VOEL JE JE AANGESPROKEN? IK SOMS WEL!

door Roy Mac Donald

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  • argeloos als duiven

ARGELOOS ALS DUIVEN ALS SCHAPEN ONDER DE WOLVEN

hoe kan je effectief evangeliseren?

door Roy Mac Donald

 

door Roy Mac Donald

 

 

 

door Roy Mac Donald

 

 

 

 

Zijn er sterke verkeerde emoties en eigenschappen die je vrede en evenwicht steeds verstoren?

Hier volgt een Bijbelse oplossing voor het vraagstuk waar de hele mensheid in zit.

door Roy Mac Donald

 

– door Roy Mac Donald

Een helder artikel over de kenmerken van een lauwe Christen. Zo kun je voor jezelf bepalen of je tot die groep behoort en besluiten het roer om te gooien. Het artikel sluit af met 2 krachtige gebeden.

 

– door Roy Mac Donald

God is liefdevol, maar Hij haat de zonde. In onze dagen wordt niet vaak meer gesproken over Gods Heiligheid en de vreze Gods.

 

 

– door Roy Mac Donald

Ieder mens heeft zijn of haar tekortkomingen, ook Christenen. Maar God en de wereld stellen hogere eisen aan Christenen in hun gedrag.  Hoe kunnen we hieraan voldoen? In dit artikel staat een sleutel en vijf gouden regels.– door Roy Mac Donald

 

door Roy Mac Donald 0ktober 2016    Klik hier

 

 

  • volledige bevrijding miniatuur youtube.pub

GEBED VOOR VOLLEDIGE BEVRIJDING

Audio gebed met Nederlandse ondertiteling. Krachtig en om bij regelmaat te bidden.  Klik hier

 

DE EERSTE LIEFDESBRIEF – HET BLIJFT JE ALTIJD BIJ

 

God is verliefd en heeft dan ook de mooiste liefdesbrief geschreven!  – door Roy Mac Donald, 24 september 2016

 

door Roy Mac Donald en Kim Cash Tate

 

 

 

 

door Roy Mac Donald 2 september 2016

 

 

 

  • genezen 3Many Will Be Healed While Watching This Video! | Sid Roth’s It’s Supernatural!

    Met engelse ondertiteling

    Klik hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • doDE CRISIS EN ONS AANDEEL DAARIN – 4 DON’TS  – door Roy  Mac Donald 8 maart 2016

 

 

 

 

 

De Nieuwe Bijbel Vertaling, gesproken en gedramatiseerd door Surinaamse Christenen. Romeinen 10:17 zegt: Zo is dan het geloof uit het horen, en het horen door het woord van Christus. Het gehele Nieuwe Testament is hierin opgenomen. Veel luisterplezier en geestelijke groei!

Klik hier

 

 

 

 

 

  • Nieuw: MANNENAANGELEGENHEDEN artikelen, video’s etc. voor mannen (in het menu). 

aankondiging mannen

→ mannen & hun rol

→ mannen & hun struggles

 

 

 

 

 

 

 

 

wat men niet wil horen 2

smartblock warroom

smartblock zondaarsgebed

 

healing room smartblock

surinaamse vlag smartblock

smartblock profetieen

smartblock goede preken

website logo

Aanbevolen websites om je geestelijk te verrijken: