mobile header image

logo-nieuw-jezus-komt-spoedig-1024x210

Tien Vreemde Dingen....

Tien hele vreemde dingen die zich hebben voorgedaan in de laatste weken
Door Michael Snyder.
Uit het Engels vertaald door Salome Blittin

Dit artikel werd geschreven in begin augustus  2015

Geplaatst op 1 september 2015

De link naar het  originele artikel is hieronder toegevoegd. De foto’s zijn alleen in het originele artikel te zien.

De bron van dit artikel is:

http://endoftheamericandream.com/archives/10-very-strange-things-that-have-happened-in-just-the-past-few-weeks

gepubliceerd op internet: 8 juli 2015

http://www.nasaspaceflight.com/2015/04/international-effort-asteroids-protect-earth-threat/

________________________________________
Is het u opgevallen dat gebeurtenissen zich sneller beginnen te ontwouwen? In de afgelopen weken zijn echt vreemde dingen gebeurd. De Chinese effectenbeurzen zijn aan het instorten, de Griekse schuldencrisis loopt uit de hand, de effectenbeurs in New York was woensdag lamgelegd voor ongeveer vier uren vanwege een ‘technisch probleem’ en wereldleiders hebben zich heel vreemd gedragen.
Zou het mogelijk zijn dat na enkele jaren van relatieve rust een periode van chaos en verwarring op wereldwijde schaal zal aantreden in de tweede helft van 2015? Persoonlijk heb ik mij nooit zoveel zorgen gemaakt over een tijdsperiode als over de afgelopen zes maanden van 2015.
En als ik het goed heb, hebben wij tot nu toe maar het topje van de ijsberg gezien. Hier volgen tien hele vreemde dingen die gebeurd zijn in de afgelopen weken….

1. Op woensdag zijn de New Yorkse effectenbeurs, de vluchten van United Airlines en de website van de Wall Street Journal allemaal lamgelegd door onverwachte ‘technische storingen’. Gezagsdragers hebben ons verzekerd dat ‘hackers’ niet verantwoordelijk zijn hiervoor.

2. In China ontvouwt zich een complete instorting van de effectenbeurs. De Shanghai Composite Index is meer dan 30% gekelderd binnen een maand en de Chinese versie van de NASDAQ is meer dan 40% in waarde gedaald. De hoeveelheid ‘papieren rijkdom’ die verloren is gegaan in China is 15 keer zo groot als het BNP (Bruto Nationaal Produkt) van Griekenland.

3. Recentelijk waren hackers in staat om te hacken in een Duitse grond-lucht raketbatterij…
Dit is absoluut angstaanjagend. Volgens ‘The Local” hebben hackers een Duitse grond-lucht raketbatterij, zoals hierboven te zien is, gestationeerd aan de Turks Syrische grens gehacked. Hierdoor voerde de batterij ‘onverklaarbare’ opdrachten uit. Hackers zouden het raket systeem op twee manieren kunnen exploiteren.
De eerste manier was door de sensor, die de interacties reguleert tussen de eigenlijke fysieke raket lanceerder en het beheerssyteem en de tweede manier was door de computer chip. Deze zwakke punten kunnen de hackers de mogelijkheid gegeven hebben om informatie data te stelen, of nog erger om daadwerkelijk controle over de batterij te nemen.

4. Eerder in de week gaf Barack Obama aan verslaggevers te kennen dat ‘Wij zijn de training van ISIL krachten (ISIS!) aan het opvoeren’…. https://youtu.be/p2NkjNvwuaU
(ISIL staat voor Islamitische Staat in Iraq & de Levant).

5. Enkele dagen geleden heeft de US Mint, producent van de Zilveren American Eagles, bekend gemaakt dat de hele voorraad van deze zilveren munten uitverkocht is. Dit gebeurde op precies dezelfde dag dat de prijs van zilver naar een nieuw record daalde voor 2015. Hoe moeten wij dit begrijpen?

6. Op 30 juni was er een onverwachte bloedmaan zichtbaar over een significant deel van de Verenigde Staten. Dit was precies dezelfde dag waarop het besluit van het Hooggerechtshof over het homo huwelijk bekend gemaakt werd. Hieronder volgt een uittreksel van een recent artikel van Caiden Cowger:
Op 30 juni 2015 verscheen een onverwachte bloedmaan in de lucht, alleen zichtbaar in de Verenigde Staten.
Volgens de National Weather Service woeden grote bosbranden in Canada. Vanwege de extreme harde winden zijn de rookwolken van deze branden de Verenigde Staten ingetreden.
Volgens NBC-Chattanooga zou de rook langer in de hogere atmosfeer kunnen blijven zonder schade te brengen aan de luchtkwaliteit. De rook geeft de maan een rozige gloed. Het effect wordt veroorzaakt door het volgende: Licht van de maan of zon komt in de atmosfeer en het wordt verspreid door deeltjes zoals water, gassen en in dit geval rook. Groene, blauwe en paarse kleuren worden in alle richtingen verspreid, maar kleuren met een langere golflengte zoals rood, oranje en geel blijven in de atmosfeer zichtbaar voor het oog van de mens.

7. Hoewel NASA recentelijk heeft aangegeven dat zij niet op de hoogte is van een asteroïde of komeet die op weg is om te botsen met de aarde noch dat enig groot object de aarde zal raken in de komende honderd jaar, is NASA in samenwerking met de Nationale Dienst voor Nucleaire Veiligheid aan het uitzoeken hoe nucleaire wapens ingezet kunnen worden om asteroïden die een dreiging voor onze planeet zouden vormen uit te schakelen. Waarom wordt zoveel tijd en energie ingezet, als er geen dreiging is?

8. Een paar weken terug hebben wij gehoord dat Barack Obama 19 geheime presidentiele besluiten heeft gemaakt. Wat is Obama van plan en waarom maakt hij het niet bekend aan het algemene publiek?

9. In de afgelopen week heeft Paus Franciscus een oproep gedaan om te komen tot een nieuwe economische en ecologische wereld orde waar de hulpbronnen van de aarde onder allen verdeeld worden en niet alleen door de rijken geëxploiteerd worden.

10. De Griekse bevolking heeft met een meerderheid gestemd voor een noodlening. De EU heeft de Griekse overheid een deadline van een week gegeven om een overeenkomst te bereiken die nog veel meer hervormingen voor de Grieken zal inhouden. Als de Griekse overheid zich niet onderwerpt, dreigt de EU met het failliet verklaren van Griekenland, instorting van het banksysteem en uitsluiting buiten de eurozone.

Dingen zullen vanaf nu alleen maar vreemder worden. Op 15 juli begint een grootschalige militaire training, meer bekend als Jade Helm. Meer dan 1000 troepen van het Amerikaanse leger participeren in de oefeningen die uitgevoerd worden in de staten Texas, Colorado, New Mexico, Arizona, Nevada, Utah, California, Mississippi en Florida.
In september komt vervolgens nog het Shemitah jaar tot een einde, verschijnt de vierde bloedmaan van de tetrade, zal de Verenigde Naties op voordracht van de Paus een radicale nieuwe agenda inzake duurzame ontwikkeling lanceren en
zal in de VN veiligheidsraad de resolutie om een Palestijnse Staat op te richten in stemming gebracht worden.
En dit is nog maar alleen de infomatie die bij ons bekend is.

like_us_facebook-200 50

 NIEUW OP DEZE WEBSITE:


JOEYS MOOISTE MOMENT

door Roy Mac Donald

De zanger met die prachtige warme stem, Joey is niet meer onder ons. Maar vooral zijn zangtalent zal nog lang ons hart blijven opvrolijken.
Waarom dit artikel? Omdat het verhaal van Joey nog  niet is afgelopen. Over dit en het aandeel van de muziek gaat dit artikel.
Veel leesplezier

klik hier

 

 

 


az geeltjeEEN NIEUWE WIND DOOR HET AZ?

Hoe kunnen we veranderingen brengen in een onhoudbare situatie?

door Roy Mac Donald

Maart 2018

KLIK HIER

 

 


130rlgBENT U EEN NIEUWE WIJNZAK VOOR DE NIEUWE WIJN?

Door de nieuwe wijn kunnen de oude wijnzakken scheuren en dan gaat de wijn verloren.

Lezen en herlezen!

door Roy Mac Donald

februari 2018

 

KLIK HIER

 


 

 

he's the bossWIE IS DE BAAS?

Hoe oefen je geestelijk gezag uit?

door Roy Mac Donald

3 oktober 2017

 

 


cf411a2024_1400764298_Luiaards-slapen-tussen-de-15-en-20-uur-per-dag__list-noupDE LUIAARD. VOEL JE JE AANGESPROKEN? IK SOMS WEL!

door Roy Mac Donald

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  • argeloos als duiven

ARGELOOS ALS DUIVEN ALS SCHAPEN ONDER DE WOLVEN

hoe kan je effectief evangeliseren?

door Roy Mac Donald

 

door Roy Mac Donald

 

 

 

door Roy Mac Donald

 

 

 

 

Zijn er sterke verkeerde emoties en eigenschappen die je vrede en evenwicht steeds verstoren?

Hier volgt een Bijbelse oplossing voor het vraagstuk waar de hele mensheid in zit.

door Roy Mac Donald

 

– door Roy Mac Donald

Een helder artikel over de kenmerken van een lauwe Christen. Zo kun je voor jezelf bepalen of je tot die groep behoort en besluiten het roer om te gooien. Het artikel sluit af met 2 krachtige gebeden.

 

– door Roy Mac Donald

God is liefdevol, maar Hij haat de zonde. In onze dagen wordt niet vaak meer gesproken over Gods Heiligheid en de vreze Gods.

 

 

– door Roy Mac Donald

Ieder mens heeft zijn of haar tekortkomingen, ook Christenen. Maar God en de wereld stellen hogere eisen aan Christenen in hun gedrag.  Hoe kunnen we hieraan voldoen? In dit artikel staat een sleutel en vijf gouden regels.– door Roy Mac Donald

 

door Roy Mac Donald 0ktober 2016    Klik hier

 

 

  • volledige bevrijding miniatuur youtube.pub

GEBED VOOR VOLLEDIGE BEVRIJDING

Audio gebed met Nederlandse ondertiteling. Krachtig en om bij regelmaat te bidden.  Klik hier

 

DE EERSTE LIEFDESBRIEF – HET BLIJFT JE ALTIJD BIJ

 

God is verliefd en heeft dan ook de mooiste liefdesbrief geschreven!  – door Roy Mac Donald, 24 september 2016

 

door Roy Mac Donald en Kim Cash Tate

 

 

 

 

door Roy Mac Donald 2 september 2016

 

 

 

  • genezen 3Many Will Be Healed While Watching This Video! | Sid Roth’s It’s Supernatural!

    Met engelse ondertiteling

    Klik hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • doDE CRISIS EN ONS AANDEEL DAARIN – 4 DON’TS  – door Roy  Mac Donald 8 maart 2016

 

 

 

 

 

De Nieuwe Bijbel Vertaling, gesproken en gedramatiseerd door Surinaamse Christenen. Romeinen 10:17 zegt: Zo is dan het geloof uit het horen, en het horen door het woord van Christus. Het gehele Nieuwe Testament is hierin opgenomen. Veel luisterplezier en geestelijke groei!

Klik hier

 

 

 

 

 

  • Nieuw: MANNENAANGELEGENHEDEN artikelen, video’s etc. voor mannen (in het menu). 

aankondiging mannen

→ mannen & hun rol

→ mannen & hun struggles

 

 

 

 

 

 

 

 

wat men niet wil horen 2

smartblock warroom

smartblock zondaarsgebed

 

healing room smartblock

surinaamse vlag smartblock

smartblock profetieen

smartblock goede preken

website logo

Aanbevolen websites om je geestelijk te verrijken: